963.jpg
SHR
permaNent hårfjerning
Super hair removal
permaNent hårfjerning
Uønsket hårvækst?

Har du uønsket hårvækst der generer og hæmmer dig? Er du træt af indgroet hår og røde knopper som resultat af daglig barbering og voks? Vi kender alle sammen til, hvordan uønsket hårvækst kan hæmme os og hvor meget det kan fylde i vores hverdage. Hos Hos Lush Beauty Bar har vi løsningen på dette problem! 

Vi tilbyder permanent hårfjerning, så du kan skille dig af med uønsket hårvækst en gang for alle.

SHR Laser hårfjerning hos Lush Beauty Bar indledes med en gratis konsultation om ønsker til forløb, vejledning og grundig information om behandlingen for at skabe størst tryghed omkring din behandling.

 

Konsultation tilbydes enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale.

SHR- SUPER HAIR REMOVAL 

Hos Lush Beauty Bar bruger vi SHR teknologien er den nyeste og mest innovative inden for permanent hårfjerning. SHR er en, for huden, yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op, og derved forårsager smerte. Behandlingen er en glidende behandling, hvor håndstykket bevæges i optimeret hastighed henover det behandlede område.

PERMANENT HÅRFJERNING MED SHR ER


• Stort set smertefri

• Til alle hudtyper
• Til alle hårtyper

At the Beach

I modsætning til de gammeldags IPL-apparater, kan vores SHR laser foretage permanent hårfjerning på alle typer hud og hår – selv lyse og røde hår, der før ikke har været mulige at fjerne med andre laserbehandlinger, kan reduceres uden problemer med kun 6-8 behandlinger.

 

Behandlingen er hurtig og komplet smertefri, så selv følsom og solbrændt hud kan behandles uden ubehag. Derved er behandling også mulig i sommermånederne.

Klassisk hårfjerning er kendt for at forårsage smerte, men SHR er stort set smertefrit

Den kontrollerede opvarmning af det behandlede område og den høje frekvens gør, at vi også fjerner finere, lysere og røde hår, i modsætning til de klassiske IPL og Diode lasere, som kun behandler mørke hår og med en temperatur på 70 grader. 

SHR teknologien sætter ikke grænser for hvem, der kan få behandling

 

Det er påvist igennem videnskab og studier, at SHR er langt mere sikker end klassisk laserbehandling. Udeblivende risiko for overbehandling og væsentligt lavere energi, danner grobund for størst mulig tryghed i forløbet hos os.

hair free

care free
 

LASER RESULTATER