SHR-Laser

Permanent hårfjerning

 

Har du uønsket hårvækst der generer og hæmmer dig? Er du træt af indgroet hår og røde knopper som resultat af daglig barbering og voks? Vi kender alle sammen til, hvordan uønsket hårvækst kan hæmme os og hvor meget det kan fylde i vores hverdage. Hos Hos Lush Beauty Bar har vi løsningen på dette problem! 

Vi tilbyder permanent hårfjerning, så du kan skille dig af med uønsket hårvækst en gang for alle.

Hos Lush Beauty Bar bruger vi SHR Xenia

e-motion teknologien er den nyeste og mest innovative inden for permanent hårfjerning.

Sunbathing

Single Lashes

 

Single eyelash extensions laves ved '1-til-1'-metoden, hvor man påsætter et enkelt kunstigt hår på hver enkelt naturhår. 

Dette er i øjeblikket den mest populære metode indenfor eyelash extensions. Effekten er ekstremt naturlig, da den ikke tilføjer flere vipper på din vippelinje.

Single lashes er velegnet til kvinder i alle aldre, der længes efter et smukt men naturlig mascara look 24 timer i døgnet. Ideelt til hverdagslook såvel som specielle lejligheder.

 

Vipper der bliver brugt til dette er Laser Lashes fra Blink Nordic. Hvis man ønsker lidt ekstra fylde kan vi lave det med Flat Lashes og ønsker man et mere naturligt look kan man vælge at få det lavet med tyndere laser lashes.

Hybrid Lashes

 

 

Hybrid lashes er en blanding af single lashes og volume lashes metoden.

Her er der nogle vipper der får single vipper på via 1-1 metoden og andre med håndlavetfaner af 2-7 hår alt afhængigt af naturhårets styrke.

 

Dette minder på ingen måde om buketter da fanerne af lavet af meget tynde og fine hår, hvilket giver et blødt, fyldigt og luftigt look.

 

Denne behandling er perfekt, for dig der ønsker et mere volume i dine vipper

 

Med hybrid lashes er det også muligt opnå et  naturligt resultat, alt efter hvor meget volume frem for single lashes du ønsker at få påsat.

Vipper der bliver brugt til dette er vipper fra Blink Nordic. Hvis man ønsker lidt ekstra fylde kan vi lave det med Flat Lashes.

8BD5ACA5-FD80-40D3-8BF4-88AC90FA7331_edi
ead740915dca3ff28c0a3476d295e52f.jpg
023BAF88-95A8-4F45-AF27-64BBFCB8BFC2.JPG

Alle vores service ydelser bliver skrædersyet til hvert enkelte kunde,

så I opnår det resultat og look som I ønsker. 

shutterstock_1640070466.jpg

Henna brows

 

Træt af at tegne dine bryn op hver dag? Gør hverdagen nemmere med Henna brows!

Henna brows er det nye indenfor farvning af bryn. 

Vi farver med Supercilium Brow Henna som er lavet af det reneste og fineste henna fra Indien. Hennaen farver både hud og hår for at opnå et sofistikeret powder brow effekt.

 

Farven holder fra 5 og op til 14 dage på huden, og i op til 6 uger på hårene.

Supercilium Brow Henna findes i 5 smukke nuancer, fra lys til mørk. Dette betyder at Supercilium passer til enhver  – lyshåret eller mørkhåret. ​

Lash lift

 

 

Lash lift er til dem der vil have det fulde ud, af deres egne vipper. Et lashlift giver et naturligt look via. et permanent buk af egne natur vipper hvilket får dine egne vipper til at syne længere og fyldigere.

Ved et Lash Lift løfter og bukker man kundens egne natur vipper. Holdbarheden på Lash Lift er fra 6-8 uger.

Behandlingen kan kombineres med farve af vipper og bryn.

shutterstock_407451292.jpg